dilluns, 29 de maig del 2017

Un mes de maig a tope!!

Bones!! Aquest darrer mes no hem parat... entre les reunions de grup i les sortides a fires i altres activitats diverses, ens ho hem passat d'allò més bé.

Després de participar al darrer Congrés Internacional de Moneda Social, en el qual vam tenir una rebuda ben bonica, vam visitar la Cooperativa Integral de l'Anoia, on en Solso ens va rebre molt bé i ens va explicar el seu projecte. Va ser interessant veure els seus espais de treball, i compartir experiències i opinions sobre el món cooperatiu, les Ecoxarxes, etc. A part d'això, també vam visitar els tallers de diversos artistes igualadins... a veure si això ens inspira per quan tinguem el nostre.

El dissabte 27 es va celebrar la fira d'economia social i solidària, on hi havia parades de diverses entitats i projectes d'aquest tipus. Aquest cop es va celebrar a la Plaça del Mercat Central de Sabadell, més cèntrica que Fira Sabadell, que és on es va celebrar l'any passat. I entre parada i parada, vam poder conversar amb la gent i aprendre coses noves d'aquest "mundillo".

I per acabar, el diumenge 28 vam participar a la V Fira Agroecològica de Terrassa, on vam plantar la nostra parada i vam passar un molt bon dia, malgrat la calor intensa. Es van fer algunes vendes i vam poder explicar el nostre projecte i els productes i activitats que fem. També vam descobrir noves lleis de la física (sembla mentida que la carpa s'aguantés dreta). A més, amb la calor les pintures a la cera es van començar a desfer, però les vam salvar a l'últim moment; i finalment vam compartir un dinar excel·lent, preparat per les companyes del Taller de Cuina de Terrassa. Gràcies a totes!!

Ara se'ns gira força feina, perquè n'estem preparant una de ben grossa... però en il·lusió segur que no ens guanya ningú!! Seguim endavant.



A la Fira Agroecològica, amb la taula parada, sota el sol i sense la carpa.

Per fi a sota la carpa, que ja feia "nyigui-nyogui"...