diumenge, 24 de setembre del 2017

Crònica de la nostra Festa de Presentació (II)

Seguim amb el resum de la nostra Jornada de Presentació!

Després d'una primera part ben variada a la Quartera, encara ens quedava corda per estona... així que vam decidir sortir al carrer i dirigir-nos cap a la Nau, amb l'acompanyament i la gatzara del grup de tabals dels Diables de la Creu Alta.






La Cercavila va acabar a l'entrada de la Nau, on ja estaven preparades la resta d'activitats. Així doncs, vam diposar-nos a gaudir d'una exhibició de Parkour amb els nois de SabaCirc, i els esprais dels artistes de graffiti van començar a tenyir la Plaça del Fantasma. L'Hono i l'Extra van fer dues autèntiques obres d'art.





Extra
Hono

 I per acabar aquesta jornada tan especial, va arribar el gran moment... la lectura del nostre Manifest per la reobertura de la Nau!!! La lectura va anar a càrrec de la nostra companya Jessica Rafael, actriu i membre de La Mosca TV, que va explicar la situació d'aquest equipament municipal en desús, i va exposar les raons per les quals creiem que ha de tornar a recuperar-se com a espai de creació artística. 




I amb els aplaudiments de la gent que ens va acompanyar i donar suport, vam donar per tancada la festa... amb moltes ganes de seguir endavant!!