dimecres, 26 d’abril del 2017

Anem a parlar de Monedes Socials!!



Molt bona notícia!! Del 10 al 14 de maig participarem a la IV Conferència Internacional de Monedes Socials i Complementàries, organitzada per l'Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Serà al Parc Tecnològic Nou Barris de Barcelona, i compartirem parada amb les nostres companyes de la Cooperativa Integral Catalana.

A Art de Trobada, la Moneda Social és una de les eines bàsiques que utilitzem habitualment en els nostres intercanvis, ja sigui a nivell individual, amb altres col·lectius, etc. Per nosaltres suposa un aprenentatge constant, així com compromís ètic; ens ajuda a consumir de forma responsable, i ens permet construïr un model social i econòmic molt més humà que el que se'ns imposa des de les multinacionals i les institucions polítiques i econòmiques capitalistes. Des que vam començar a utilitzar-la, l'experiència ha estat molt interessant i enriquidora... esperem doncs que segueixi creixent!

Si voleu consultar el programa complet, podeu clicar el següent enllaç:

https://symposium.uoc.edu/event_detail/3642/detail/iv-conferencia-internacional-de-monedas-sociales-y-complementarias_-dinero-conciencia-y-valores-par.html


Llarga vida a la Moneda Social... i ens veiem per Nou Barris!