dijous, 30 de març del 2017

Reunió del passat 24 de març

Hola a tothom!

La Primavera arriba molt florida i carregada de coses positives... per això us volíem fer cinc cèntims de com va anar la nostra darrera reunió a Can Capablanca. La veritat és que va donar per molt!

- Continuem treballant en la proposta per recuperar la Nau. Ja tenim gairebé preparat un document en forma de manifest, que recull els punts que considerem més importants a la hora de començar a reivindicar... així que quan estigui podem parlar de com començar a difondre'l, donar-li suport, etc. Nosaltres pensem que es podrien fer diversos actes de presentació, perquè la gent conegui el tema i s'hi impliqui. Comptem amb tothom qui ens vulgui ajudar!

- Com podeu comprovar, hem fet alguns retocs al blog d'ATB, creant algunes seccions noves. Una és un "magatzem virtual" on informem dels materials i eines de què disposem, sobretot per artistes i qualsevol que les necessiti. Teniu la possibilitat d'intercanviar-les, adquirir-les en euros o moneda social, cedir-les temporalment, etc. I també estem preparant una altra secció on podreu veure les coses que fem per encàrrec (pintures, il·lustracions, etc...) per si a algú li interessa proposar-nos projectes.

- A més, estem contactant amb un munt de gent del Vallès i més enllà. Els propers mesos tenim previst anar a conèixer diversos projectes interessants, per veure com s'organitzen, intercanviar experiències, etc. Ja us anirem informant. A més, el proper 28 de maig participarem a la Fira Agroecològica del Vallès (Terrassa), on hi portarem productes de la nostra Ecoxarxa i alguna sorpresa més.

Seguim endavant!!


(Foto extreta del blog de Xavier Soley)